En el municipi de Campmany s’hi troba La Llar de Pagès, un restaurant de l’Alt Empordà regit per la cuina del xef Toni Sabas. Aquest cuiner va obrir aquest espai gastronòmic el 2001 i des de llavors basa la seva cuina en el sabor original dels aliments i en els productes de proximitat.
Per la qualitat òptima dels seus plats, compta amb una delicada temporització dels temps de cocció i una tria acurada dels productes de temporada, sobretot utilitzant foie, tòfona i bolets.
La Llar del Pagès també té una bodega excavada en roca que guarda una selecció de vins de la regió de l’Alt Empordà, imprescindible per a un àpat complet i sofisticat.
El local és un espai acollidor, que ofereix una cuina catalana casolana amb tocs creatius del xef en una experiència gastronòmica per les terres de les comarques gironines i de la Costa Brava.
Aquest restaurant ofereix els seus serveis la nit de dissabte i tots els dies de dimecres a diumenge pel migdia.
- Guarda-roba
- Targeta de crèdit
- Wifi
- Menú per a grups
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Reserves per email
- Carta en anglès
- Càtering
- Celler propi
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Guia Michelin
- Fàcil Aparcament
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns | |||
Dimarts | |||
Dimecres | |||
Dijous | |||
Divendres | |||
Dissabte | |||
Diumenge | |||
Dilluns i dimarts tancat. Sopars només dissabtes. Dinar: 13:00 - 14:30 Sopar: 20:00 - 21:30 |
Encara no hi ha cap opinió