Guiacat
La Blava
Calle Miramar 3, 17210 Calella de Palafrugell, Palafrugell
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Laia Muntal Mas

star image star image star image star image star image       fa 3 setmanes

Producte super fresc, de qualitat i ben elaborat! Plats típics de peix, tant entrants com segons, i també plats de carn. Localització preciosa davant del mar entre les voltes de Calella.

Sonia esdeazucar

star image star image star image star image       fa 2 mesos

La situació del restaurant és excepcional. El menjar molt bo i el servei perfecte, tornarem segur!!!! Hem demanat salmorejo i arroç socarrat.

Anna Pons

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

Ubicació inmillorable! Davant mateix la platja de Calella s'hi deixa caure la Blava. Vam anar directes als productes del mar, cloïsses, sardines, i no podia faltar l'arroset. Vam encertar de ple. El servei va ser molt atent i no ens faltar de res. El sistema de reserva fa que no t'hagis d'esperar ni un moment abans d'ocupar la taula, cosa que s'agraeix tenint en compte la quantitat de gent que visita el poble.

Toni Valls

star image star image       fa 3 mesos

Era el nostre restaurant preferit de Calella. Avui l’Steak tartar completament oxidat (erem segón torn i el devien tenir fet). Ens han ofert uns macarrons pel nostre fill i hem pensat que serien uns macarrons mínimament elaborats; doncs no, pasta i tomaquet de pot. Una pena… fa uns anys s’hi menjava realment bé.

Neus Tallada Moliner

star image star image star image star image       fa 11 mesos

Restaurant a Calella de Palafrugell al costat del mar amb terrasseta porxada i sala interior molt acollidora, decorada amb motius mariners, espaiós, amb distància entre taules, detallets molt cuidats, recorda una antiga casa marinera. La recepció i l’atenció del personal de sala molt bé, molt atentes. Carta amb oferta gastronòmica correcte, producte local, de mar. Vam demanar plats per picar i compartir. Edamame fregit amb oli de tofona, correcte, però és més bo sense tanta literatura. Bullit i sal gruixuda. Musclos al vapor deliciosos, molt bons i molt nets. Pop roquer amb fons de patata boníssim i molt tendre. Calamars a l’andalusa amb maio de curry verd molt bons, cruixents i tendres. Postres: recuit de drap amb melmelada de melo i sindria excel·lent combinació, i pastis de xoco contundent però bo, sort de la nata que aportava humitat al pastís. El vi blanc de l’Emporda, regular, segur que n’hi ha de millors al territori per oferir a copes. Relació qualitat-preu correcte. Repetiriem per tastar altres plats, hi vam estar molt a agust, en un raconet, l’atenció molt cuidada. Recomanem reservar.

Altres restaurants propers