Guiacat
L'Ermitanet
08243 Camí dels Tubots, 21
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant l’Ermitanet es troba a Manresa (Bages) i està ubicat a una masia que data de finals del segle XVIII. El restaurant disposa de petits menjadors molt acollidors d’ambient rural i ofereix els millors plats de la cuina catalana tradicional des de fa més de 25 anys. Una de les característiques més d...

El restaurant l’Ermitanet es troba a Manresa (Bages) i està ubicat a una masia que data de finals del segle XVIII. El restaurant disposa de petits menjadors molt acollidors d’ambient rural i ofereix els millors plats de la cuina catalana tradicional des de fa més de 25 anys.

Una de les característiques més destacables d’aquest restaurant és la seva oferta de carns exòtiques, entre les que hi trobareu carn de cocodril (Zimbawe), carn de cangur (Australia), medalló de zebra (Sudàfrica), estruç (Portugal), Black Angus (Estats Units) i bisó (Canadà). També s’ofereixen carns de proximitat fetes a la brasa i servides en llosa.

Aquí, ofereixen diversos menús: menú diari, menú de cap de setmana, menú degustació, menú infantil, menjar per celíacs i menú per a grups. A més a més, l’establiment compta amb salons privats per a la celebració d’esdeveniments, un aparcament privat per a clients i una terrassa.

Obre de dimarts a diumenge de 09:30 h a 17:00 h i els divendres i dissabtes també obre de 20:15 h a 00:00 h. Es poden realitzar reserves per correu electrònic i per telèfon.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers