Guiacat
Restaurant L'Arc
17200 Consell, 13-15
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Al centre de Palafrugell es troba L’Arc, un petit i acollidor restaurant dedicat a la cuina tradicional de la zona, on predominen els productes del mar. Entre els seus plats destaquen el suquet de peix, la crema de pastanagues amb vieires i boletus, el trinxat de daurada, la sarsuela o l’arròs a la cassola. El pa es d’e...

Al centre de Palafrugell es troba L’Arc, un petit i acollidor restaurant dedicat a la cuina tradicional de la zona, on predominen els productes del mar.

Entre els seus plats destaquen el suquet de peix, la crema de pastanagues amb vieires i boletus, el trinxat de daurada, la sarsuela o l’arròs a la cassola.

El pa es d’elaboració pròpia i tots els plats els cuinen al moment. L’Arc compta amb carta, menú diari, de cap de setmana i el «gastrotapes», un menú format per tapes molt originals. A més, ofereix plats per emportar i servei de càtering.

Al restaurant L’Arc es pot dinar de dilluns a diumenge de 13:00 a 16:00. En canvi, els sopars se serveixen de dijous a diumenge en horari de 20:00 a 23:00. Els dimecres el local roman tancat.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers