En el camí que arriba al monestir de Sant Benet es troba L’Abadia del Pont Vell, una antiga església convertida en un restaurant d’ambient motorista amb decoració vintage en el que s’ha conservat l’estructura original.
Aquest restaurant s'especialitza en la carn a la brasa, encara que la seva cuina és d'estil català i casolà elaborada amb productes de mercat. Per això, alguns dels seus plats que es destaquen de la seva carta són els canelons de peix, les mandonguilles, les hamburgueses, el salmó marinat, el pop a la gallega, els calamars a la andalusa o els callos.
També compta amb un menú diari, un menú de cap de setmana, un menú per a colles, un menú per a nens i tenen plats aptes per a celíacs. Disposa de servei de menjar per emportar i tenen plats combinats.
El restaurant té una terrassa tancada equipada amb llar de foc, un espai perquè els nens hi puguin jugar i espectacles i música en directe. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.
Obre de dimarts a diumenge: de dimarts a dijous de 09:00 h a 00:00 h, els divendres i dissabtes de 08:00 h a 02:00 h i els diumenges de 08:00 h a 00:00 h. Els dilluns està tancat.
Encara no hi ha cap opinió