Guiacat
König Espai Gironès
17190 Cami Carlins (C. Com. Espai Espai Gironès), S/N
5€ - 15€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
König és una empresa d’origen gironí que va obrir el primer restaurant al febrer de 1973 al centre de Girona. Actualment té vuit establiments a la província de Girona, dos al centre de Barcelona i un a la ciutat de Vic. Treballa per fer-se un referent amb la seva oferta d'entrepans d'alta qualitat,...

König és una empresa d’origen gironí que va obrir el primer restaurant al febrer de 1973 al centre de Girona.

Actualment té vuit establiments a la província de Girona, dos al centre de Barcelona i un a la ciutat de Vic.

Treballa per fer-se un referent amb la seva oferta d'entrepans d'alta qualitat, tapes, amanides variades i plats de la carta amb productes naturals i de proximitat, així com les noves tendències d'alimentació.

A més, disposa d’una molt bona carta de cerveses, tant locals com estrangeres i, fins i tot, en té quatre de fabricació pròpia.

L'objectiu que té és oferir una experiència basada en productes i serveis de qualitat a uns preus raonables i en uns locals molt estilitzats.

Aquest König es troba al centre comercial Espai Gironès de Salt, i és ideal per descansar de les botigues o per anar abans o després de sortir del cinema.

Llegir més
Tags

 

Serveis

 

 • Fil musical
 • Targeta de crèdit
 • Wifi
 • Obert el nadal
 • Calefacció
 • Aire condicionat
 • Tiquet restaurant
 • Cuina ininterrompuda
 • Bar
 • Carta en anglès
 • Càtering
 • Xecs
 • Obert diumenge
 • Obert a l'agost
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
OPINIONS

 

Naila Martin

star image       fa 1 setmana

Una broma de mal gust. 8€ un plat d’amanida verda.

Albert Ramos

star image star image       fa 2 setmanes

Crec que si parlo català a qui em demana el menjar hauria de contestar en català . Es una falta d’atenció contestar en castellà tota l’estona a qualsevol comentari i ni dir gràcies al final es falta d’educació. Puc entendre que no el parli però les ganes no existeixen. Jo no me de sentir malament per parlar català . Als meus clients els hi parlo com ells vulguin. Només faltaria ! Menjar un 5 per quantitat y poca cocció. Servei nefast .

Maria Gamero Vallejo

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Sempre hi ha molta gent. Tot i així ens van dir que ens esperessim uns 15 minuts i en 5 minuts ja ens cridaven. El servei excelent, hi ha molt bona organització. Cadascú té una sola feina, això fa que hi hagi un servei àgil i eficaç. Ens van demanar i als 2 minuts ja teniem la beguda, i en 2 minuts més van portar el menjar. La qualitat del menjar molt bé. La salsa de formatges per les patates braves la recomano. La carta és molt gran i higa molts tipus d'hamburgueses, en comparació amb altres restaurants de menjar similar. Són molt variades i molt completes. El preu està molt bé. Vam agafar unes braves i uns nuggets per compartir, una hamburguesa cadascú i una beguda cadascú. En total 40€ entre 4 persones. Cap queixa.

Miquel Esquena

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Tot bonissim, gran varietat de tapes i hamburgueses. Sempre està ple, però et donen taula al cap de poc! Preus bastant econòmics.

mohamed el khamlichi

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

Una gran diferencia amb el konig de Vic, un servei i un menjar de 10. Amb tot el respecta s’hauria de cambiar poder de direcció el de Vic, perquè deixa que desitjar. Una gran feina la d’aquí, si compareu les fotos d’aquest establiment amb el de Vic hi ha una diferencia.

Altres restaurants propers