Guiacat
Hotel Pirineos - Restaurant El Pelegrí
17600 Avda. de Salvador Dalí, 68
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant El Pelegrí s’ubica a la comarca de l’Alt Empordà, en un municipi anomenat Figueres, que és la seu de l’art català i una de les zones més visitades de la Costa Brava. En les terres del pintor surrealista de Dalí, El Pelegrí ofereix un servei com a hotel i com a restau...

El restaurant El Pelegrí s’ubica a la comarca de l’Alt Empordà, en un municipi anomenat Figueres, que és la seu de l’art català i una de les zones més visitades de la Costa Brava.

En les terres del pintor surrealista de Dalí, El Pelegrí ofereix un servei com a hotel i com a restaurant. 

Hi serveixen menjar tradicional català, preparat amb productes de la terra i del dia. Tenen un menú diari amb una exquisita varietat de plats i amb opció dietètica per a cuidar el cos i menjar de forma més saludable. La carta de plats compta també amb composicions gastronòmiques de màxima qualitat, amb plats que engloben el peix de l’Empordà com la carn i les verdures fresques de la terra i de l’hort del Pelegrí.

Alguns dels plats estrella que s’hi poden trobar són un tartar de bacallà i poma verda amb vinagreta chardonnay o uns canelons de confit d’ànec amb poma caramelitzada, bechamel de trufes i núvols de parmesà. D’entre aquestes delicatessen també en destaquen els gelats i sorbets d’autor, com el gelat de pètals de rosa.

El Pelegrí també organitza menjars per a grups, amb un menú especial i un servei de pàrquing gratuït per als seus comensals. Aquest restaurant ofereix un gran espai, ja que compta amb lloc per a unes 200 persones però sense perdre l’encant i l’atenció personalitzada en un ambient privilegiat

Obre els migdies de dimarts a diumenge i les nits de dimarts a dissabte.

A més, El Pelegrí compta amb l’Hotel Pirineos per a gaudir d’una nit a la Costa Brava amb les millors vistes i una decoració elegant i còmode.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers