Guiacat
Hostal Restaurant l'Avet Blau
08479 Carretera BV-5114, km. 29
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Avet Blau es troba a Santa Fe del Montseny, en un dels entorns naturals més impressionants de Catalunya, al Parc Natural del Montseny, envoltat de senders que porten fins als pics més alts del Parc.  Des de fa 25 anys, aquest restaurant familiar i acollidor ofereix els millors plats de la cuina tradicional catalana...

El restaurant Avet Blau es troba a Santa Fe del Montseny, en un dels entorns naturals més impressionants de Catalunya, al Parc Natural del Montseny, envoltat de senders que porten fins als pics més alts del Parc. 

Des de fa 25 anys, aquest restaurant familiar i acollidor ofereix els millors plats de la cuina tradicional catalana de qualitat elaborada amb productes de temporada i de proximitat.

Els dies laborables, el restaurant ofereix un menú de migdia per 15€ (excepte festius i el mes d’agost), i els caps setmana podreu gaudir de tots els plats de la carta, entre els quals hi trobareu la sopa de ceba gratinada, el civet de senglar estofat, els canelons gratinats, les carns a la brasa amb mongetes del ganxet o el magret d’ànec. La carta varia segons l’estació de l’any per poder oferir els millors productes en cada moment.

Durant la temporada de bolets, podreu gaudir d’una gran varietat de plats elaborats a base de bolets de temporada.

S’ofereixen menús especials per a grups de més de 20 persones prèvia reserva i esmorzars de forquilla.

El restaurant obre de dimecres a divendres (des de les 11:00 fins a les 17:00) i els caps de setmana (des de les 09:15 fins a les 19:00).

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers