Guiacat
Hostal del Sol
17800 Carretera Olot-Ripoll, s/n
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant Hostal del Sol es defineix pels seus productes de qualitat i proximitat. Aquests són la base dels seus plats i procedeixen de zones molt properes al local. Destaquen els embotits de diferents municipis de la Garrotxa i els seus vins de l'Empordà. Hostal del Sol permet celebrar qualsevol tipus d'esdeveniment i tamb&eacut...

El restaurant Hostal del Sol es defineix pels seus productes de qualitat i proximitat. Aquests són la base dels seus plats i procedeixen de zones molt properes al local. Destaquen els embotits de diferents municipis de la Garrotxa i els seus vins de l'Empordà.

Hostal del Sol permet celebrar qualsevol tipus d'esdeveniment i també organitza dinars i sopars per a grups grans. A més, el restaurant participa en diferents esdeveniments que molt tenen a veure amb els productes que empren en els seus fogons.

Llegir més
OPINIONS

 

Mon Barnadas

star image star image star image star image       fa 5 mesos

Un Hostal o ma filosofia segueix essentkaateixa d’abans, matiguent la qualitat i posant la carta al dia. Sobretot: no deixeu de provsr la fondue de formatges. Formatges de proximitat!!

Jesús Puigvert Torrent

star image star image star image star image       fa 3 anys

Molt bon lloc per menjar carn freda regional típica amb tomaquet de tomàquet

Altres restaurants propers