Guiacat
L'Hostal de l'Aigua
17732 C/ Alzines, 2
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
A l’Alt Empordà, al poble medieval de Sant Llorenç de la Muga i a la vora del riu Muga, es troba aquest hotel tranquil i familiar, situat en un entorn privilegiat, on la natura és protagonista i les estacions marquen els productes de la cuina. A la cuina de l'Hostal de l’Aigua es pot gaudir d’una cuina fresca...

A l’Alt Empordà, al poble medieval de Sant Llorenç de la Muga i a la vora del riu Muga, es troba aquest hotel tranquil i familiar, situat en un entorn privilegiat, on la natura és protagonista i les estacions marquen els productes de la cuina.

A la cuina de l'Hostal de l’Aigua es pot gaudir d’una cuina fresca i de mercat, tradicional i creativa, amb plats diferents segons la temporada, apostant pels productes frescos de la regió com la carn de caça, els bolets, les cireres o les figues.

A més el restaurant ofereix plats vegetarians i aliments i vins de producció ecològica. I al seu celler disposen d’un gran ventall de vins de la regió (D. O. Empordà) i de tota la geografia espanyola.

A l’estiu es pot gaudir de la terrassa i descobrir la varietat de gintònics, mojitos i caipirinhas que ofereixen.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers