Guiacat
Restaurant Hípica Don Caballo
08410 Av. Vilassar
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Amb més de 35 anys d'experiència, el restaurant hípica Don Caballo, situat a Vilanova del Vallès, disposa d'un restaurant / rostisseria que ofereix una gran varietat de plats per assaborir tant al local com a casa gràcies al seu servei estrella de menjar per emportar, on podreu escollir entre més de 40 plat...

Amb més de 35 anys d'experiència, el restaurant hípica Don Caballo, situat a Vilanova del Vallès, disposa d'un restaurant / rostisseria que ofereix una gran varietat de plats per assaborir tant al local com a casa gràcies al seu servei estrella de menjar per emportar, on podreu escollir entre més de 40 plats per emportar i pollastre a l'ast.

La qualitat i frescor dels productes que completen la carta de l'establiment s'adapten a la temporada. No només se serveixen plats preparats, també hi ha carns a la brasa, plats combinats i entrepans. Durant la temporada dels calçots també hi trobareu les típiques calçotades catalanes.

A més, el restaurant disposa d'una terrassa exterior on podreu gaudir de tota la gastronomia de la hípica Don Caballo al bell mig de la natura.

Res millor per gaudir de la gastronomia del restaurant de l'hípica Don Caballo després d'un agradable passeig a cavall, d'un partit de pàdel o d'una bona estona jugant amb els ponis. 

Vine a descobrir un espai únic amb tota la família.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers