Guiacat
Font de la Corbadora
17401 Can Pons, 40
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Situat a uns 300 metres del nucli urbà d'Arbúcies, al peu de la carretera que enllaça amb Viladrau. Molt a prop de l'emblemàtica ubicació de la Font i del Parc de la Corbadora, envoltada de naturalesa i al bell mig d'una arbreda incomparable creuada per l'anomenada Riera d'Arbúcies. En aquest bucòlic...

Situat a uns 300 metres del nucli urbà d'Arbúcies, al peu de la carretera que enllaça amb Viladrau. Molt a prop de l'emblemàtica ubicació de la Font i del Parc de la Corbadora, envoltada de naturalesa i al bell mig d'una arbreda incomparable creuada per l'anomenada Riera d'Arbúcies. En aquest bucòlic indret es respira tranquil·litat i salubritat pels quatre costats.

Val la pena acostar-se a l'establiment per poder relaxar-se amb el silenci de la contrada i gaudir d'una bona taula. El restaurant Font de la Corbadora ofereix cuina tradicional catalana amb productes frescos i de la màxima varietat i qualitat. El menjador principal és una sala amplia, còmoda, espaiosa i amb vistes a l'entorn on un es pot delectar amb plats a la carta o amb el menú dels dies laborals.

També disposen d'un menjador més petit, acollidor i amb decoració rural completada amb imatges gràfiques retrospectives del poble i reservat per àpats familiars, grups d'empresa i banquets d'aniversari i commemoracions.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers