Guiacat
Fenix Tapes
17002 Travessia de la Creu, 5
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
  Actualment tancat. El restaurant Fenix Tapes es troba en Girona, a l’Eixample. La seva il·lusió es fer que els clients surtin satisfets del local i amb ganes de tornar, per això donen la millor qualitat tant en la elaboració com en l’atenció i la presentació. La seva cuina és me...

 

Actualment tancat.

El restaurant Fenix Tapes es troba en Girona, a l’Eixample. La seva il·lusió es fer que els clients surtin satisfets del local i amb ganes de tornar, per això donen la millor qualitat tant en la elaboració com en l’atenció i la presentació.

La seva cuina és mediterrània i casolana per la qual cosa aquí pots trobar plats com el pop a la gallega, el rap a la planxa o les torrades. S’especialitzen també en entrepans i en menjar per emportar. A més, compten amb un menú diari, un menú infantil, un menú de cap de setmana i un menú degustació.

L’establiment compta amb salons privats per a la realització d’esdeveniments i celebracions. Accepten reserves prèvies per telèfon o per correu electrònic. També disposen de servei de menjar per emportar.

L’horari d’obertura és de 09:00 h a 18:00 h i de 19:00 h a 23:00 h tots els dies, excepte els dilluns que tanquen per la nit. Obre a l’agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers