Guiacat
Els Roures
08618 Ctra. Rasos de Peguera, km 4
26€ - 36€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Els Roures és un restaurant típic de muntanya situat a 1.200 metres d’alçada, al bell mig del Pre-Pirineu. El restaurant està envoltat de boscos i es troba a 10 km dels Rasos de Peguera, a 7 km de Berga i a 6 km de Queralt. A més, es troben al mateix recinte que els Apartaments Els Roures, uns allotjaments ...

Els Roures és un restaurant típic de muntanya situat a 1.200 metres d’alçada, al bell mig del Pre-Pirineu. El restaurant està envoltat de boscos i es troba a 10 km dels Rasos de Peguera, a 7 km de Berga i a 6 km de Queralt.

A més, es troben al mateix recinte que els Apartaments Els Roures, uns allotjaments ideals per gaudir del turisme rural i relaxar-se, per descobrir la comarca gràcies a les seves meravelloses rutes.

Aquest restaurant familiar, que compta amb més de 30 anys d’història, es caracteritza per la cuina típica del Berguedà i podreu degustar-hi plats tradicionals, carns a la brasa, guisats i postres casolans elaborats amb productes de primera qualitat.

També ofereix diversos menús, com un menú diari, un menú especial, un menú degustació o un menú de temporada. El restaurant disposa tant de menús adaptats per a celíacs, vegetarians i diabètics com de menús a mida per a grups i per a nens.

Obre de dimecres a diumenge de 08:00 h a 11:30 h i de 13:00 h a 16:00 h. Els divendres i dissabtes obre de 20:30 h a 23:00 h. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers