Guiacat
El Molí
17150 Diseminado Afores, 6
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
ACTUALMENT TANCAT El restaurant El Molí es troba a Sant Gregori, a Girona. Aquesta masia restaurant està envoltada de natura i de paisatges increïbles i la seva decoració interior es rústica i casolana. Aquí ofereixen una cuina mediterrània i catalana tradicional especialitzada en tape...

ACTUALMENT TANCAT

El restaurant El Molí es troba a Sant Gregori, a Girona. Aquesta masia restaurant està envoltada de natura i de paisatges increïbles i la seva decoració interior es rústica i casolana.

Aquí ofereixen una cuina mediterrània i catalana tradicional especialitzada en tapes i plats combinats.

Així, a la seva carta es poden veure plats molt variats amb tocs de la cuina d'autor. Però entre ells en destaquen alguns com la carn a la brasa, el pop a la brasa, les croquetes casolanes, les hamburgueses o les postres casolanes.

A més, compten amb un menú diari, diversos menús per a grups i servei de menjar per emportar.

L'establiment disposa d'una zona per a nens, una zona d'aparcament per a clients, una zona de bar on serveixen copes i còctels i una terrassa.

També tenen salons privats per a realitzar celebracions i tenen espectacles i música en directe segons el seu calendari d'esdeveniments. Per això resulta un lloc ideal per a vindre amb la familia, amb els amics o amb la parella.

Obre de dimecres a diumenge a partir de les 12:00 h. Els dimecres obre fins les 23:00 h, els diumenges fins les 20:00 h i la resta de dies fins les 02:00 h. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers