Guiacat
El Col·leccionista
08480 Jacint Verdaguer, 3
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. A l'octubre de 2004, el restaurant El Col·leccionista es posa en funcionament en una masia de 1830 situada al centre de l'Ametlla del Vallès. És un restaurant petit però acollidor on, gràcies al esforç continuat i les ganes de millorar, fan d'ell un indret especial amb molt d'e...

Actualment tancat.

A l'octubre de 2004, el restaurant El Col·leccionista es posa en funcionament en una masia de 1830 situada al centre de l'Ametlla del Vallès. És un restaurant petit però acollidor on, gràcies al esforç continuat i les ganes de millorar, fan d'ell un indret especial amb molt d'encant.


Com el seu propi nom indica és un veritable paradís pels amants de la classificació, ja que la decoració del local està formada per tot tipus de col·leccions.

Actualment, el restaurant ofereix als seus comensals una cuina d'autor, elaborada amb un cert toc creatiu on les tapes són el seu tret característic. Un dels aspectes més detallistes és la separació de les cartes en quatre grups: sabors; menjar, sensacions; beguda, plaers; postres i aromes; cafè i te.

A més a més ofereix classes de cuina amb sopar per aficionats, servei càtering i una carta de còctels per gaudir de la terrassa tant a l'estiu com a l'hivern.

Al pis de dalt trobareu un espai diferent on gaudir de les nostres cartes de còctels, gin tònics, aperitius, combinats i copes, cerveses d'importació...

Zona de fumadors en terrassa climatitzada.


Menú degustació: 34 €.

Dijous: sopars "hamburgueses gourmet" exclusives.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers