Guiacat
Creperia Restaurant La Buganvilia
17220 Carrer Sant Llorenç, 26
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant La Buganvilia és una creperia situada al centre històric de Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava. Aquest restaurant acollidor i amb una decoració d'allò més romàntica ofereix delicioses creps i amanides. A més, la carta és molt variada i també podem trobar ...

El restaurant La Buganvilia és una creperia situada al centre històric de Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava. Aquest restaurant acollidor i amb una decoració d'allò més romàntica ofereix delicioses creps i amanides.

A més, la carta és molt variada i també podem trobar fondues, carpaccios, coques i raclettes. Tots els plats s'elaboren amb productes frescos de mercat, de manera que el seu sabor és inigualable. També tenen menú per a nens i menjar per a celíacs.

La joia del restaurant és la seva terrassa, amb un ambient molt romàntic. També compta amb un celler propi i una curiosa botiga d'antiguitats i complements.

El seu horari d’obertura és de 13:00 h a 00:00 h tots els dies a l’estiu i de 13:00 h a 18:00 h de dijous a diumenge a l’hivern. Obre a l’agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers