Guiacat
El Celler de Can Serra
17487 Sant Mori, 17
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El Celler de Can Serra és un restaurant situat a la marina residencial més gran d'Europa, a 130 metres del mar. És un restaurant de perfil familiar gestionat amb cura i devoció pels seus dos propietaris: Joan Serra i Carme Batlle, coneguts i respectats restauradors de la comarca.La cuin...

Actualment tancat.

El Celler de Can Serra és un restaurant situat a la marina residencial més gran d'Europa, a 130 metres del mar. És un restaurant de perfil familiar gestionat amb cura i devoció pels seus dos propietaris: Joan Serra i Carme Batlle, coneguts i respectats restauradors de la comarca.

La cuina d'arrels empordaneses treballen amb productes autòctons de la terra, poden trobar el millor peix de la badia, els arrossos i paelles cuinades pel Chef Andreu, molt popular a la zona. El gran pilar de la seva cuina és la cocció i la qualitat de la seva carn, la famosa carn de Girona, i no poden marxar sense haver tastat el seu chuletón de 1kg.

La vetllada completa és amb una extensa i acurada carta de postres creada i feta per la propietària del restaurant, tota d'elevada categoria i regust final d'un gran dinar o sopar al Celler de Can Serra.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers