Guiacat
El Celler de Can Serra
17487 Sant Mori, 17
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El Celler de Can Serra és un restaurant situat a la marina residencial més gran d'Europa, a 130 metres del mar. És un restaurant de perfil familiar gestionat amb cura i devoció pels seus dos propietaris: Joan Serra i Carme Batlle, coneguts i respectats restauradors de la comarca.La cuin...

Actualment tancat.

El Celler de Can Serra és un restaurant situat a la marina residencial més gran d'Europa, a 130 metres del mar. És un restaurant de perfil familiar gestionat amb cura i devoció pels seus dos propietaris: Joan Serra i Carme Batlle, coneguts i respectats restauradors de la comarca.

La cuina d'arrels empordaneses treballen amb productes autòctons de la terra, poden trobar el millor peix de la badia, els arrossos i paelles cuinades pel Chef Andreu, molt popular a la zona. El gran pilar de la seva cuina és la cocció i la qualitat de la seva carn, la famosa carn de Girona, i no poden marxar sense haver tastat el seu chuletón de 1kg.

La vetllada completa és amb una extensa i acurada carta de postres creada i feta per la propietària del restaurant, tota d'elevada categoria i regust final d'un gran dinar o sopar al Celler de Can Serra.

Llegir més
OPINIONS

 

de banyoles

star image star image star image star image star image       fa 4 anys

Local excel.lent de cuina argentina , bon 'asado' i amanides i també bones postres , preu adecuat , servei excel.lent

Ramon Ruiz Tapias

star image star image       fa 5 anys

Menú diari a bon preu però poc variat i justet d'elaboració i qualitat.

Sergi Barris

star image star image star image star image       fa 5 anys

Restaurant estil tradicional català. Carta variada amb amanides, carn a la brasa, peix i arrossos. Bon servei i decoració que et fan sentir còmode. La carta és un pel cara, però els plats són de qualitat. Molt recomanable

GAIETÀ BRETAU

star image star image star image       fa 6 anys

Al servei s'el veu sobrat, no li cal ser amable. S'ha guanyat un nom..i ara a dormir. Passats dos mesos aixó segueix igual. Bona cuina, preu mesurat, servei penós.

Ignasi Vera

star image star image star image star image       fa 7 anys

Cuina catalana. Be per un menú entre setmana sino és més car, el servei lent entre plats.

Altres restaurants propers