Guiacat
El Celler de Can Roca
17007 Can Sunyer, 48
50€ - €
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Celler de Can Roca es tracta d'un dels restaurants més reconeguts de la gastronomia de la zona de Girona. Aquest establiment ofereix una cuina d'autor en plats pensats fins a l'últim detall amb tocs avantguardistes. A més, es poden trobar nous plats constantment. La seva cuina d'estil lliure ha sigut guardonada ...

El restaurant Celler de Can Roca es tracta d'un dels restaurants més reconeguts de la gastronomia de la zona de Girona.

Aquest establiment ofereix una cuina d'autor en plats pensats fins a l'últim detall amb tocs avantguardistes. A més, es poden trobar nous plats constantment.

La seva cuina d'estil lliure ha sigut guardonada en repetides ocasions amb diversos premis, com les tres estrelles de la Guia Michelín. Per a poder vindre a gaudir del seu menjar, s'ha de reservar amb antelació mitjançant la seva pàgina web.

Llegir més
Menjar

 

OPINIONS

 

Joan Fornés Comas

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

Que et demanin la teva experiència és la pregunta clau. Sí, ha estat una experiència en tots els sentits. Els plats, els vins, el servei... La rebuda per part d'en Joan Roca, la proximitat i el saber fer de tots els professionals que varen fer que les 4 hores que va durar l'experiència fossin, de lluny, la millor experiència viscuda a un restaurant.

jose fuste

star image star image star image star image star image       fa 3 mesos

Per mi un dels millors restaurants del món, els tres germans son súper humils i unes grans persones. Uns bons amfitrions . Proveu els menús degustació on podreu gaudir de la seva fantasia i creació , hi he estat varies vegades. Espai decoració excelent, cuina molt xula i personal molt amable.

Laia Vendrell

star image star image star image star image star image       fa 3 mesos

Festival de festivals. Mai haviem gaudit tant! El servei exquisit, el menjar espectacular. És una experiencia inolvidable. Val la pena fer el menú Festival. És fantàstica la quantitat d’entrants i platets diferents que es poden tastar. Els quatre pensàvem, abans d’anar-hi, que era un lloc per anar-hi una vegada a la vida… però volem tornar.

Jofre Zorrilla Morato

star image star image star image star image star image       fa 3 mesos

Catorze anys després repetim... Sabors, textures, maridatge, tota una experiència. És un altre món. Punt a millorar, les instal.lacions en algun punt grinyolen una mica i algun error de servei.

Mario Lallai

star image star image star image star image star image       fa 6 mesos

Una experiencia unica que ningú et pot descriure. Servei excel·lent, menjar fora de les expectatives perquè de cap manera t'ho imaginas i la conversa final amb el Joan per acabar amb la millor de les experiències gasrtonomique.

Altres restaurants propers