Guiacat
Restaurant Can Tura
17154 Sant Aniol de Finestres, s/n
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant Can Tura, que es troba en Sant Aniol de Finestres, en la província de Girona, és una masia restaurant amb molt d'encant que es caracteritza per tindre una cuina tradicional catalana i que elabora els seus plats de manera casolana. Dintre del seu menú es troben plats destacats com els cargols, ...

Actualment tancat.

El restaurant Can Tura, que es troba en Sant Aniol de Finestres, en la província de Girona, és una masia restaurant amb molt d'encant que es caracteritza per tindre una cuina tradicional catalana i que elabora els seus plats de manera casolana.

Dintre del seu menú es troben plats destacats com els cargols, el conill a la cassola, els embotits variats, el peix o el pollastre a la cassola. A més, també tenen un menú per a nens, un menú per a grups i un menú diari. Tenen servei de menjar per emportar.

L'establiment compta amb una zona per a nens, una terrassa àmplia i salons privats per a diferents esdeveniments i celebracions. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre tots els dies de 13:00 h a 15:00 h i inclús obre a l'agost. Obre en horari de sopar sota reserva prèvia.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers