Guiacat
Restaurant Can Roquet
17246 Plaça de l'Esglèsia
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Can Roquet es troba a Santa Cristina d'Aro, a Girona. Aquest petit restaurant ofereix una cuina catalana i mediterrània amb tocs internacionals. Així es pot veure una carta molt variada. L'establiment disposa d'aparcament per a clients, de zona de bar, d'una terrassa exterior i de salons privats per a reunions...

El restaurant Can Roquet es troba a Santa Cristina d'Aro, a Girona. Aquest petit restaurant ofereix una cuina catalana i mediterrània amb tocs internacionals. Així es pot veure una carta molt variada.

L'establiment disposa d'aparcament per a clients, de zona de bar, d'una terrassa exterior i de salons privats per a reunions, celebracions o esdeveniments. És el lloc ideal per a qualsevol tipus d'ocasió especial i es poden realitzar reserves amb antelació.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Marta Zarzoso

star image star image star image star image star image       fa 3 setmanes

Entorn molt agradable i acullidor. Servei atent i amable. Tot els plats que vam demanar estaven molt bons. Recomano anar-hi com a un dia especial o per celebració o perquè sí.

Joan Valent

star image star image star image star image star image       fa 4 setmanes

Ens ha encantat, fantàstiques vistes, tranquil, ben cuidat. El menjar amb un toc personal, no deixa de sorpendre, sabors intensos i peculiars. El personal tremendament amable. Segur que hi tornem.

Carina Tarragó

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

Vàrem dinar a la Terrassa, feia un temps de fàbula. El tracte del servei amigable però alhora molt correcte. El menjar bo i de bona qualitat. Quan vàrem acabar de dinar vàrem poder fer uns gintonics allà mateix, podent gaudir de la vista i del lloc una bona estona més! Recomanable tant per anar amb amics com en familia o parella.

Lorda Vidal

star image star image star image star image star image       fa 10 mesos

Restaurant Can Roquet , lloc encantador on cuiden tots els detalls, on gaudir de una bona cuina . Servei excel·lent .

Mark gonzalez

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Excel·lent restaurant al poble de Romanyà de la Selva, amb terrassa exterior, menjar de gran qualitat, producte fresc i de proximitat, gustos ben equilibrats en plats. molt elaborats, personal amable, preu car però val la pena

Altres restaurants propers