Guiacat
Can Patxei Tamariu
17212 La Riera, 11
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Restaurant situant a la población de Tamariu on es pot gaudir d'una àmplia carta: des d'entrepans, amanides, carns a la brasa, peix i marisc a la planxa i també menú diari i de cap de setmana. Recomanem la coca de vidre amb pernil ibèric, l'arròs a la cassola, la fideuada i l'assortiment d'amanides. ...

Restaurant situant a la población de Tamariu on es pot gaudir d'una àmplia carta: des d'entrepans, amanides, carns a la brasa, peix i marisc a la planxa i també menú diari i de cap de setmana.

Recomanem la coca de vidre amb pernil ibèric, l'arròs a la cassola, la fideuada i l'assortiment d'amanides.

A l'hivern podeu gaudir d'una terrassa climatitzada i del menjador del bar.

Llegir més
Cuines
Menjar
Tags

 

OPINIONS

 

Abel Fernández

star image star image star image star image star image       fa 3 setmanes

Si vols menjar bé i gaudir d'un bon ambient, aquest és el teu restaurant a Tamariu. Hem vingut varies vegades i el menjar i el tracte sempre han estat exel•lents! Ho recomanem moltíssim!

Jose Luis Vidal

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Per gaudir d’un arròs amb altres platets que sorprenen.

Marti Suquet Castello

star image       fa 1 mes

Varem anar a dinar i varem agafar el menú on jo i la meva dona vare triar una amanida de cabra i de segon un arros melos de gambas i sipia ,el primer va ser escas encara qué correcte ,pero el segon varem tenir una gran decepció ,el arros era com arros bullit i la sepia crua a mi no va sentar be ,encara qué el vaig deixar casi tot el plat,molt malament en general i aixo que el preu del menú no era de preu normal ,mes aviat car,gran decepció.

Júlia Busom

star image star image star image star image star image       fa 6 mesos

Molt bon restaurant! El menjar molt molt bo! Vam demanar una amanida, unes braves, una paella i un pastis de formatge per dues persones i tot molt bo!

David FL

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Menú d’uns 24€ i TOT de 10! L’amabilitat de la gent i el menjar et farà tornar. He menjat la millor paella que he menjat mai.

Altres restaurants propers