Guiacat
Restaurant Can Ferrer
08272 Ctra. Vic, km 7 (Torroella De Baix)
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
ACTUAMENT TANCAT El restaurant Can Ferrer, que està ubicat en Sant Fruitós de Bages, en Barcelona, es troba a 1km del monestir de Sant Benet de Bages. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina tradicional mediterrània i catalana elaborada amb productes de màxima qualitat. Aquí tenen habilitats diversos e...
ACTUAMENT TANCAT
El restaurant Can Ferrer, que està ubicat en Sant Fruitós de Bages, en Barcelona, es troba a 1km del monestir de Sant Benet de Bages. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina tradicional mediterrània i catalana elaborada amb productes de màxima qualitat.

Aquí tenen habilitats diversos espais per a la realització de diverses celebracions. Per exemple, posseeixen un saló de banquets per a 180 persones o sales per a festes d'empresa i reunions familiars per a 60 o 40 persones.

També disposa d'una terrassa apta per a sopars amb un ambient tranquil i acollidor.
El restaurant té un menú diari, un menú per a grups (adaptats a les seves necessitats), un menú infantil, un menú de dissabte y un menú de diumenge. Encara que també disposen d'una àmplia carta en la qual destaquen plats com el bacallà amb samfaina, el llenguado, la graellada de marisc o el coulant de xocolata.

L'establiment compta amb un aparcament privat per a clients, un celler propi amb els millors vins i una zona per a nens. També tenen un servei de menjar per emportar i es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

Obre tots els dies fins a les 17h, excepte el dissabte que també obre de 20:00 ha 23:00 h. Obert a l'agost.
Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers