Guiacat
Can Bigotis
17320 Avinguda de la Palma, 30
5€ - 15€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Can Bigotis està situat a quinze minuts a peu de la platja, en Tossa de Mar, en Girona. Aquest restaurant de la Costa Brava ofereix menjars de la gastronomia mediterrània elaborats de forma casolana. Entre els plats de la seva carta es troben diversos destacats com per exemple els musclos al vapor, l’estofat de se...

El restaurant Can Bigotis està situat a quinze minuts a peu de la platja, en Tossa de Mar, en Girona. Aquest restaurant de la Costa Brava ofereix menjars de la gastronomia mediterrània elaborats de forma casolana.

Entre els plats de la seva carta es troben diversos destacats com per exemple els musclos al vapor, l’estofat de senglar i el pop a la gallega. A més, disposa d’un menú diari, un menú infantil i un menú per a grups.

L’establiment compta amb una terrassa per a menjar a la fresca, una zona de bar on serveixen els millors còctels i copes i es troba ubicat en una zona amb fàcil aparcament.

A l’hivern, obre cada dia per a dinar, de 13:00 h a 16:00 h, i els divendres i dissabtes obre també per a sopar, de 20:00 h a 22:00 h. A l’estiu, obre cada dia per a dinar i sopar.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers