Guiacat
Can Bertu
17211 Carrer Pere Pascuet, 22
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Can Bertu és un bar-restaurant de pescadors i d’ambient mariner situat a Llafranc que es dedica a la cuina casolana i senzilla.Està especialitzat en peix i marisc, que sempre és fresc i del dia i preparat d’una manera exquisida. A Can Bertu el menjar és de molta qualitat i les racions són abundants, pe...

Can Bertu és un bar-restaurant de pescadors i d’ambient mariner situat a Llafranc que es dedica a la cuina casolana i senzilla.

Està especialitzat en peix i marisc, que sempre és fresc i del dia i preparat d’una manera exquisida. A Can Bertu el menjar és de molta qualitat i les racions són abundants, per la qual cosa podeu estar segurs que ningú no se n’anirà amb gana; però això no és tot perquè la relació qualitat preu és molt bona i el servei i el tracte per part del personal, immillorables. Fan dinars i sopars per a grups.

Aquest tradicional bar-restaurant es troba situat a prop del passeig de Llafranc, un lloc encantador amb molta història per descobrir i per on, a més a més, passa el Camí de Ronda, que es pot agafar per anar en direcció a Tamariu.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers