Guiacat
Can Bach
17256 Carretera de Peratallada a Pals, km 6
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Can Bach es troba situat en una masia del segle XVIII que va ser restaurada respectant les característiques de l’època a la qual pertany, és per això que a la façana encara s’hi poden veure, per exemple, pintures originals. Situat a Sant Feliu de Boada, un poble amb encant i per on és molt agrad...

Can Bach es troba situat en una masia del segle XVIII que va ser restaurada respectant les característiques de l’època a la qual pertany, és per això que a la façana encara s’hi poden veure, per exemple, pintures originals. Situat a Sant Feliu de Boada, un poble amb encant i per on és molt agradable passejar.

Disposen d’una oferta molt variada de plats que trobareu repartida en una excel·lent carta o en algun dels seus 3 menús principals, que inclouen vi, aigua i cafè, i els preus dels quals oscil·len entre els 20 i els 29 euros. Algunes de les seves especialitats més destacades són els canelons de peix i marisc, l’ànec rostit, el pollastró rostit amb prunes, l’espatlla de xai rostida i la vedella amb bolets. Així mateix, els dissabtes i diumenges tenen arròs de Pals a la cassola i, val a dir que també disposen d’un menú de tapes variades, d’un menú celebració i, fins i tot, tenen alguns plats pensats expressament per a la mainada.

El restaurant també té una bona selecció de vins, entre els quals destaquen els Roig Parals, elaborats a Mollet de Peralada, i els D.O. Empordà.


Un aspecte, se’ns dubte, molt important a tenir en compte són els espais per a celebracions de què disposa, com la carpa que té instal·lada al jardí, o els grans menjadors situats a l’interior de la masia. Així mateix, també hi ha la possibilitat de dinar i sopar al jardí, en un ambient encantador i relaxat.

Accepten reserves tant per telèfon i correu electrònic com per whatsapp: 636223919 (Mariona).

Llegir més
Menjar

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers