Guiacat
Ca La Tona
08148 Major, 5
5€ - 15€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Ca la Tona es troba situat al bell mig del poble de l'Estany, als baixos d'una casa que data de l'any 1702 i a pocs metres del monestir romànic. Avui hem volgut recuperar el vell cafè que ja hi havia hagut al mateix edifici. Us oferim un espai on poder prendre des d'un cafè o un entrepà, fins a un plat de forquil...

Ca la Tona es troba situat al bell mig del poble de l'Estany, als baixos d'una casa que data de l'any 1702 i a pocs metres del monestir romànic. Avui hem volgut recuperar el vell cafè que ja hi havia hagut al mateix edifici.

Us oferim un espai on poder prendre des d'un cafè o un entrepà, fins a un plat de forquilla i ganivet. Us convidem a degustar productes ecològics i del Moianès.

Disposem de dos ambients, un de rústic i l'altre més actual, i una bona terrassa tant per a l'estiu com per a l'hivern, on es poden deixar les bicicletes.

A més, oferim un Menú de Cap de Setmana per 20 euros.

Per als caminants i pelegrins del camí de Sant Jaume cap al Camí de Santiago de Compostel·la, disposem del segell d’estada a la població de l’Estany. 

Apostem per l'ús de les energies renovables i per les noves tecnologies, per això podreu gaudir de zona WIFI a tot el local.

Podem atendre els clients en anglès i en francès. 

 

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers