Guiacat
Cal Travé Restaurant
43412 Carretera Artesà, 56
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Cal Travé, que apareix en la reconeguda Guia Michelin, està ubicat en Solivella a la Conca del Barberà. Aquest es un restaurant amb una cuina creativa, de mercat i casolana amb un toc tradicional català i mediterrani que utilitza els millors productes de proximitat per elaborar els seus plats. A més ...

El restaurant Cal Travé, que apareix en la reconeguda Guia Michelin, està ubicat en Solivella a la Conca del Barberà. Aquest es un restaurant amb una cuina creativa, de mercat i casolana amb un toc tradicional català i mediterrani que utilitza els millors productes de proximitat per elaborar els seus plats. A més a més, aquest establiment també disposa d'allotjament per si és necessari.

Estan especialitzats en vins, esmorzars de forquilla i cuina tradicional i creativa. Per això, els plats que es destaquen en la seva variada carta són el bacallà al gust, els cargols a la llauna, el txuletó de vedella i la vedella de Nebraska. També en destaca el seu menú degustació, on podràs provar els millors plats i productes del restaurant. Tenen menjar per a celíacs i la carta es troba disponible en anglès també.

El local compta amb un celler propi, per a que puguis acompanyar l'àpat amb els millors vins, i un sommelier, que et recomanarà el producte ideal per a cada plat. També compta amb un aparcament privat per a clients i està habilitat per a persones minusvàlides.

Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

Dimecres tancat. La resta de dies obre de 13:00 h a 16:00 h i els divendres i dissabtes també obre de 21:00 h a 23:00 h. Obert a l'agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió