Guiacat
Cal Senyor
08339 Masia Cal Senyor
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Cal Senyor està situat en un entorn privilegiat, enmig de la natura i amb vistes a les muntanyes de la zona, en Vilassar de Dalt. Aquesta masia restaurant ofereix una cuina catalana casolana que està especialitzada en carns a la brasa i calçotades. Alguns dels plats més característics de la seva car...

El restaurant Cal Senyor està situat en un entorn privilegiat, enmig de la natura i amb vistes a les muntanyes de la zona, en Vilassar de Dalt. Aquesta masia restaurant ofereix una cuina catalana casolana que està especialitzada en carns a la brasa i calçotades.

Alguns dels plats més característics de la seva carta són els cargols guisats, l’arròs de muntanya i els calçots. Però també disposen de esmorzars de forquilla, menú diari, menú infantil, menú per a grups i servei de menjar per emportar.

L’establiment compta amb una zona d’aparcament privat, zona per a nens, una terrassa i una zona de bar. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre els divendres, dissabtes i diumenges de 09:00 h a 16:00 h per a dinar. Els esmorzars només es serveixen els caps de setmana. La resta de la setmana i per les tardes obre sota reserva prèvia. Obre a l’agost i al Nadal.

Llegir més
Menjar

 

Tags