Guiacat
Cal Miliu
08256 Avda. Estació, s/N
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Cal Miliu és un restaurant que està situat a cinc minuts del centre històric de Rajadell i envoltat per un entorn natural. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina catalana de mercat elaborada amb productes de temporada, cosa que li permet gaudir d’una carta molt variada. Les patates emmascarades, els peus de ...

Cal Miliu és un restaurant que està situat a cinc minuts del centre històric de Rajadell i envoltat per un entorn natural. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina catalana de mercat elaborada amb productes de temporada, cosa que li permet gaudir d’una carta molt variada.

Les patates emmascarades, els peus de porc i els fesolets són alguns dels seus plats típics. Però el restaurant també és conegut pel seu pica-pica, en el que es prepara una degustació dels seus primers plats més representatius.

Pel que fa a les postres, tots són d’elaboració casolana i es presenten en un carret perquè el comensal pugui triar el que més li agradi.

Cal Miliu disposa de diferents ambients, enfocats a tot tipus de persones i esdeveniments. Per gaudir d’un esmorzar de forquilla i del menú diari, el client pot dirigir-se a la planta baixa, on es troben la cafeteria i un menjador. La mateixa zona compta amb un segon menjador, més elegant, reservat per dinars o sopars d’empresa o grups reduïts. En canvi, la segona planta disposa d’una gran sala pensada per celebracions i banquets, amb una capacitat de fins a dues-centes persones.

L’establiment també compta amb dues terrasses, que estan obertes durant tot l’any, aparcament privat per a clients, servei de càtering i zona per a nens. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre els dilluns i els dimecres de 08:30 h a 18:00 h i de dijous a diumenge de 08:30 h a 00:00 h. A l’estiu ofereix sopars a la fresca.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers