Guiacat
Caelis
8010 Gran Via de les Corts Catalanes, 668
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Caelis es troba a l'hotel Palace de Barcelona (antic hotel Ritz) i ofereix una proposta gastronòmica que es basa en fusionar la tradició amb l'avantguardisme gràcies a productes de primera qualitat i molta passió per oferir als clients el millor resultat. El restaurant, que compta amb una estrella Mic...

El restaurant Caelis es troba a l'hotel Palace de Barcelona (antic hotel Ritz) i ofereix una proposta gastronòmica que es basa en fusionar la tradició amb l'avantguardisme gràcies a productes de primera qualitat i molta passió per oferir als clients el millor resultat.

El restaurant, que compta amb una estrella Michelin, s'emmarca en un espai elegant que genera un ambient íntim, distès i captivador. A més de la sala principal, el restaurant compta amb un discret saló privat per a 12 comensals i una taula a la cuina des de la qual es pot seguir en viu la creació de tots els plats.

El restaurant disposa d’un celler de més de 300 referències per poder acompanyar els seus menús i plats amb els millors vins del mercat. 

Llegir més
Cuines
Menjar

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers