El restaurant de l’Hotel Els Caçadors està regentat per la família Xicoira i Valls des de fa més de 30 anys. Aquest restaurant de muntanya ofereix una cuina tradicional catalana amb tocs actuals utilitzant productes de proximitat i de temporada. A més, ha rebut el Vip Gourmanol 2018 (només hi ha 2 en tota Cataluna).
En la elaboració dels plats d'aquest restaurant utilitzen productes locals com la botifarra negra o de sal i pebre de Maçanet, l'arròs de Pals o la vedella de Girona. Per això en la seva carta hi destaquen plats com l'arrós cremós, la espatlla de cabrit, la mitjana, les gambes, el steak tartar o el carpaccio de porc. A més, també proposen vins de denominació d’origen Empordà, de D.O. Priorat i de D.O. Penedès per a acompanyar els àpats.
També disposa d'un menú diari, un menú de temporada, un menú per a nens, un menú per a grups, plats aptes per a celíacs i servei de menjar per emportar.
L'establiment compta amb terrasses exteriors per gaudir dels àpats a l’aire lliure, un aparcament privat per a clients, una zona per a nens, un celler propi i salons privats per a celebracions. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.
L’hotel Els Caçadors també disposa d’un restaurant d’estiu (inaugurat el 2014), emmarcat en els extensos jardins que envolten l’establiment. Compta amb una carta més senzilla i lleugera, ideal per els dies més calorosos d’estiu.
Durant l'estiu, tots els clients que vinguin a dinar al restaurant es podran banyar a la piscina de l'hotel.
A l'estiu obre tots els dies per a dinar i sopar. A l'hivern obre tots els dies, excepte els dimarts que està tancat, per a esmorzar, dinar i sopar. Els diumenges tanca per la tarda.
Encara no hi ha cap opinió