Guiacat
Braseria Els Tres Camins
17401 Carrer Francesc Camprodon, 93
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant braseria Els Tres Camins és un negoci familiar especialitzat en carns a la brasa, ubicat al vell mig del bonic poble d'Arbúcies, al preciós entorn de les muntanyes del Montseny, on es pot menjar cuina casolana i productes km 0 de la zona. Elabora plats tradicionals de la gastronomia catalana. Alguns del...

El restaurant braseria Els Tres Camins és un negoci familiar especialitzat en carns a la brasa, ubicat al vell mig del bonic poble d'Arbúcies, al preciós entorn de les muntanyes del Montseny, on es pot menjar cuina casolana i productes km 0 de la zona.

Elabora plats tradicionals de la gastronomia catalanaAlguns dels més destacats són els peus de porc, l’entrecot a la brasa, el cap i pota o la vedella amb bolets. A més, es pot gaudir de bons esmorzars de forquilla, així com de menús diaris, menús per a nens i per a grups i aliments per a celíacs.

En el restaurant disposen d’una zona de bar on serveixen copes i còctels i tenen servei de menjar per emportar. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre de dimarts a dissabte de 07:00 h a 17:00 h i els diumenges, de 07:30 h a 17:00 h. La cuina obre en horari d'esmorzar, de 07:00 h a 11:00 h, i en horari de dinar, de 13:00 h a 15:30 h.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers