Guiacat
Bar Restaurant Montseny
17403 Carrer Josep Ximeno, 3
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant El Montseny es troba molt a prop del centre de Sant Hilari Sacalm i ofereix una gran varietat de tapes i plats de la cuina catalana tradicional amb tocs de creativitat. Aquest restaurant de muntanya és ideal per a grups donat que té menú per a grups i ofereix plats de qualitat elaborats amb productes de prox...

El restaurant El Montseny es troba molt a prop del centre de Sant Hilari Sacalm i ofereix una gran varietat de tapes i plats de la cuina catalana tradicional amb tocs de creativitat.

Aquest restaurant de muntanya és ideal per a grups donat que té menú per a grups i ofereix plats de qualitat elaborats amb productes de proximitat. D'entre els seus plats en destaquen sobre tot les crepes salades, els entrepans, les postres casolanes, la fusta d'embotits i el tàrtar de salmó i de tonyina.

El restaurant compta també amb un menú diari, un menú de cap de setmana, i menjar per a celíacs. També ofereixen un servei de menjar per emportar.

Disposa d'una petita terrassa exterior per gaudir d'una bona estona a la fresca, una zona de bar on poder prendre les millors copes i còctels.

L'establiment obre de dilluns a divendres de 09:00 h a 00:00 h, excepte els dimarts que està tancat i els dilluns que tanca per la tarda. Els caps de setmana obre de 10:00 h a 00:00 h. Obre també a l'agost.

Llegir més
Menjar

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers