Guiacat
Bar 9 Xumetra
17430 Esperança, 17
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El bar Nou Xumetra està ubicat al centre de Santa Coloma de Farners, en Girona. Aquest bar és un local acollidor que compta amb llar de foc i una sala privada per a esdeveniments i celebracions. La seva cuina casolana elabora plats típics de la gastronomia catalana, entre els que destaquen la graellada de c...

Actualment tancat.

El bar Nou Xumetra està ubicat al centre de Santa Coloma de Farners, en Girona. Aquest bar és un local acollidor que compta amb llar de foc i una sala privada per a esdeveniments i celebracions.

La seva cuina casolana elabora plats típics de la gastronomia catalana, entre els que destaquen la graellada de carn, la paella marinera o les navalles i els musclos a la planxa. També disposa d’entrepans i tapes, per a moments de pica-pica, esmorzars de forquilla i servei de menjar per emportar. A més, té menú infantil, menú per a grups, menú diari i menú de cap de setmana.

L'establiment compta amb una terrassa, una zona per a nens, una zona de bar i espectacles i música en directe segons el seu calendari d'esdeveniments. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

En el bar Nou Xumetra es pot esmorzar, dinar o sopar ja que obre tots els dies de la setmana en horari continu de 08:00 h a 00:30 h. També obre a l'agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers