Guiacat
Restaurant La Neta de Ca l'Arcadi
17121 Plaça Jaume I, 14
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant La Neta de Ca l’Arcadi s’ubica al poble de Monells, situat a la comarca del Baix Empordà i que es construeix al voltant d’un antic castell. Per això la seva decoració és rústica i té una terrassa sota uns arcs que mostren les vistes del poble i de la ...

El restaurant La Neta de Ca l’Arcadi s’ubica al poble de Monells, situat a la comarca del Baix Empordà i que es construeix al voltant d’un antic castell. Per això la seva decoració és rústica i té una terrassa sota uns arcs que mostren les vistes del poble i de la comarca. En estar situat a la Plaça Major del poble, permet gaudir d’un passeig previ pels encantadors carrers del municipi de Monells.

Aquest restaurant combina els elements de la cuina tradicional catalana i els elements rústics amb la cura i l’estil de la millor gastronomia de la terra.

Compten a la seva carta amb plats típics de la terra com la carn a la brasa, els peus de porc, els caragols amb tomàquet, la vedella amb bolets o un assortiment d’embotits de la casa. A més, consta d’opció veganes, vegetarianes i per a celíacs.

L'establiment compta amb una zona de joc per a nens i una terrassa per a poder menjar a la fresca. S'accepten reserves amb antelació.

Obre tots els dies, excepte els dimarts i, a l’hivern, els dimecres, de 08:00 h a 16:00 h i els caps de setmana de 08:00 h a 19:00 h. En temporada d’estiu ofereix sopars els divendres i dissabtes. 

 

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers