Guiacat
Arasi antic Can Gasparich
17820 Plaça del teatre, 19
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. En el centre del casc antic de Banyoles, en la plaça del Teatre, es troba el bar-restaurant “Ara-si”. Aquest espai està creat per a degustar la gastronomia tradicional de la cuina catalana, mediterrània i casolana elaborada amb productes de la zona. A més, aquí es pot gaudir d&rsquo...

Actualment tancat.

En el centre del casc antic de Banyoles, en la plaça del Teatre, es troba el bar-restaurant “Ara-si”. Aquest espai està creat per a degustar la gastronomia tradicional de la cuina catalana, mediterrània i casolana elaborada amb productes de la zona. A més, aquí es pot gaudir d’un ambient càlid on compartir la cultura i les tradicions del poble de Banyoles.

El restaurant disposa d’una amplia carta en la qual hi destaquen les amanides, les carns a la brasa, guisats, arrossos, cargols a la llauna, el magret d’ànec, els picantons, el melós de vedella i les postres casolanes. També tenen un menú diari, un menú per a grups (cal reservar amb antelació), un menú per a nens i menjar per a celíacs. Encara que també serveixen copes, esmorzars, entrepans, tapes i torrades.

L’establiment compta amb un  menjador  petit  i un reservat ideal per a celebracions familiars, festes íntimes i àpats en grups per a un màxim de 12 persones. També hi ha una terrassa exterior per menjar a la fresca mentre els petits poden jugar sense perill per la zona, ja que es tracta d’un espia només per a vianants.

El restaurant obre de dimarts a diumenge de 08:00 h a 17:00 h i els divendres i dissabtes obre de 09:30 h a 23:00 h. Els sopars están disponibles la resta de dies sota reserva prèvia.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers