Guiacat
Antaviana Restaurant
17600 Llers, 5-7
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Antaviana de Figueres (Alt Empordà) s’ha transformat al llarg de la història, passant de ser un petit bar-restaurant al restaurant selecte que és actualment. Situat al centre històric i comercial de la ciutat, i a un pas dels edificis més emblemàtics com el Museu Dalí, el Museu de...

El restaurant Antaviana de Figueres (Alt Empordà) s’ha transformat al llarg de la història, passant de ser un petit bar-restaurant al restaurant selecte que és actualment. Situat al centre històric i comercial de la ciutat, i a un pas dels edificis més emblemàtics com el Museu Dalí, el Museu del Joguet de Catalunya, el Teatre Jardí o el Castell de Sant Ferran, aquest restaurant segueix evolucionant culinàriament des de finals dels anys 80 del segle passat.

La seva oferta es vol allunyar dels tòpics turístics i forma part del moviment slow food. Aquest moviment reivindica una cuina amb coneixement, que respecta la tradició i la producció dels ingredients. Per això a l’Antaviana es cuina amb productes frescos (en molts casos de producció pròpia) i els seus plats reflecteixen la cultura culinària de la zona.

A la carta de l’Antaviana es poden trobar plats amb fonament com el carpaccio de foie gras amb tòfona d’estiu, vieires amb rossinyols, steak tartare de bou Charolais, cua de bou farcida de moll d’os, peus de porc desossats farcits de ceps i botifarra negra, cargols bovers amb salsa i una gran selecció de formatges artesans. També disposa d’una bodega climatitzada amb més de 230 referències.

El restaurant Antaviana es troba en la versió 3.0. Actualment compta d’una cuina gran, una barra de bar per a 9 persones, un menjador per a 24 persones i una planta baixa on es realitzen moltes tertúlies i activitats. La sala més antiga es manté reservada per a grups i àpats privats.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers