Des de 1977, el restaurant Acuamar s’ha especialitzat en la cuina mediterrània de mercat, en particular en els arrossos i mariscs.
Els productes frescos i els de temporada són la base dels plats d’aquest restaurant situat a primera línia del Port de Cambrils. A més, podreu gaudir de productes de proximitat ja siguin de procedència agrícola o marítima.
Entre els plats més demanats de la carta hi trobareu delicies com els calamarcets saltats amb porros, la crema de galera, les carxofes gratinades farcides de llagostins, les mandonguilles de calamar amb tinta (plats de temporada), l'arròs de marisc o de llamàntol, el llobarro salvatge al forn o a la sal, la suprema de lluç amb espincas i gruyere, el llom de bacallà gratinat amb formatge... i plats de cuina tradicional marinera com el rap a la marinera, el llenguado al suquet i els populars entremesos de peix i marisc, graellades o mariscades.
A més, els amants de les postres podran escollir entre una gran varietat de postres com l'assortiment de pastisseria de la casa, el mousse d'avellana del baix camp, el flam de mató amb maduixes o les teules d'ametlla amb sorbet de xocolata negra i crema anglesa.
Encara no hi ha cap opinió