Filtrar per llengua
Un lloc on he anat moltes vegades, pero avui ha estat l'ultima He demanat cansalada i no l'he pogut ni provar doncs fotia mòlta pudor estava totalment feta malbé Ho trobo totalment impresentable que ni a la cuina ni el servei ho hagin detectat, com he dit no hi tornaré mai més
Com ja indica el nom del restaurant aqui el punt fort son les carns a la brasa tambe recomanable per fer una calçotada amb els colegues si estas per la zona, es un lloc bastant tranquil i et sentiras com a casa, el servei acompanya molt.
Varem a ar a fer una volta per el Molí de Brotons amb la canalla i tot tornant cap a Moià varem buscar restaurants. Aquest ens va semblar molt acorde i amb bones opinions. Tenen un menú de cap de setmana que surt sobre els 15€ que està més que correcte. Ens va agradar molt la veritat pel preu que pagues. Local molt correcte i un servei també a l\'altura. Si passem per aquí ja sabem on parar. Aposta segura
Ens agrada molt anar a aquest restaurant on és un plaer menjar , els plats elaborats amb qualitat i sabors extraordinaris tant el menú com la carta són fantàstics i les noies que porten la sala molt bones professionals i amables et sents com a casa.
Molt bon restaurant, si senyor!!! Hi hem menjat al cap de setmana amb la dona i els nens i a tots ens ha agradat molt, interior ben decorat i espaios, amb força llum. Preu molt be i plats molt correctes amb alguna que altre grata sorpresa.
Bona carta on es destaca els productes de temporada i de proximitat. El local és acollidor d'estil rústic i molt ben decorat. El tracte dels cambrers va ser molt professional, de la mateixa manera que es va notar la professionalitat edel chef: el menjar delicios!
Acabo de llegir una mica els comentaris de la gent i realment m'ha cridat molt l'atenció un d'ells, parlant del poc menjar i del servei nefast. M'he vist obligada a escriure, ja que he estat al restaurant en diferents ocasions i no comparteixo gens les crítiques que es fan del lloc. La qualitat del menjar ja siguin esmorzars, menús o la carta és boníssima, productes frescos i de temporada, amb una bona relació qualitat-preu. Cal destacar el rissotto de ceps que em vaig menjar l'últim dia!! Les noies que porten la sala molt professionals i amables. Així que si passeu alguna hora per Moià no podeu deixar passar un àpat a La Tasca del Cuiner Ciclista!
La veritat es que m'ha encantat he dinat molt be com cada vegada que hi vaig el tracte inmillorable les cambreres fantàstiques i molt sipàtiques,el menjar bonissim i per aixo us recomano que hi aneu i disfruteu de un bon dinar o sopar el que us agradi més , els peus de porc sense feina els millors que he tastat i el rissoto mmmmmmmmmm esta tot bonissim.
Fa uns dies vam venir a sopar a la Tasca del Cuiner Ciclista i el cert és que de ben segur que repetirem. Una qualitat-preu excel·lent que en cap moment ens va deixar indiferents. Voldria destacar el saltejat de carxofes i calamarsets així com la cua de bou, tot un gust pel paladar. A més a més, el tracte rebut va ser excepcional i va fer que ens sentíssim com a casa des d'un primer moment.
La setmana passada vaig anar-hi a dinar i la veritat es que vaig sortir del restaurant molt satisfeta. Vaig demanar una coca de full que era bonissima i l arros caldos immillorable. El tracte de la cambrera molt bo i relacio qualitat preu excel·Lent. Recomano que hi aneu!
Avui em menjat a la tasca per primera vegada, la veritat que em quedat una mica parats em les quantitats de menjar que posen als plats! Ja feuxan de banda que el menjar era boníssim!!! La quantitat mol gran!! Esta perfecte aquest menú!!! I l'arròs era exquisit!!! Feia temps que no menjavem una parlla tan bona. Molt ben atesos i molt agust... I per el fred que fa en aquestes epoques de l'any em estat com a casa. Tornarem!!!
Impressionant el menu empresa de 19 euros!!! Ens hem hagut de emportar menjar, molt menjar i molt bo. Els plats que hem menjat entre dos: Com entrantsmMelo amb pernil iberic i carpacció amb encenallsmde parmesa i foia, com primers plats uns canelons amb cansanlada confitada i un rissotto de ceps i de segon un pedazo entrecot!!! I encara despres els postres. Realment val molt la pena.