Guiacat
Restaurant Masía de la Platja
43820 Vilamar, 67
50€ - 55€
Average price
-
Menu price
NO
Food delivery
NO
Takeout
El restaurant La Masia de la Platja es va fundar el 1961 i, des de llavors, és un dels restaurants de referència de Cambrils pel que fa a cuina marinera. La Masia de la Platja es troba a 50 metres del mar, al casc urbà de la localitat costanera de Calafell i ofereix plats elaborats amb productes frescos i de primera qualitat. ...

El restaurant La Masia de la Platja es va fundar el 1961 i, des de llavors, és un dels restaurants de referència de Cambrils pel que fa a cuina marinera. La Masia de la Platja es troba a 50 metres del mar, al casc urbà de la localitat costanera de Calafell i ofereix plats elaborats amb productes frescos i de primera qualitat.

Gràcies al xef Ramon Guasch podran degustar una gran varietat de plats típics de la cuina mediterrània amb tocs innovadors que sorprendran els comensals més exigents.

Les especialitats de la casa són el peix i el marisc, tots dos provinents de la llotja de Vilanova i la Geltrú, amb els quals s'elaboren una gran quantitat de plats. A més, a la carta trobaran carns i aus de temporada, verdures i llegums de proximitat i postres casolanes.

A la Masia de la Platja es poden celebrar tot tipus d'esdeveniments, ja siguin formals o informals, en un ambient acollidor i amigable.

Read more
Reviews

 

There aren't any reviews yet