Guiacat
Restaurant Xalet Suis
25006 Av. Alcalde Rovira Roure, 9
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Xalet Suís, que es troba a Lleida, va ser inaugurat al 1982 i forma part de la empresa familiar La Huerta. Aquest restaurant ofereix una cuina d'autor i de mercat d'alta qualitat elaborada amb productes frescs de proximitat. Entre els seus plats hi destaquen les carns i els peixos com els calamars a la romana, a l'andalusa o a...

El restaurant Xalet Suís, que es troba a Lleida, va ser inaugurat al 1982 i forma part de la empresa familiar La Huerta. Aquest restaurant ofereix una cuina d'autor i de mercat d'alta qualitat elaborada amb productes frescs de proximitat.

Entre els seus plats hi destaquen les carns i els peixos com els calamars a la romana, a l'andalusa o a la planxa, la graellada de peixos i mariscs, el lluç a la planxa, l'steak tàrtar o l'entrecot. A més, tenen una extensa carta que inclou tant plats freds com calents. Es pot reservar amb antelació per telèfon.

Llegir més
Tags

 

OPINIONS

 

Carles Carles

star image star image star image star image       fa 5 mesos

Menjar de Qualitat a preu "suís". Li convindria un rentat de cara a les instal·lacions, manca il·luminació.

Marc Vera

star image star image star image star image star image       fa 6 mesos

Vam anar a sopar dues persones, ens van atendre de forma excel·lent. Un ambient i lloc molt acollidors, un menjar molt molt bo. Si bé és cert que el preu no és el més econòmic de lleida, els plats eren tan bons que repetirem sense dubte. Recomanats els raviolis de llamàntol i el filet al pebre verd, espectaculars. (Les fotos son plats compartits, és a dir una ració seria el doble del que es veu).

Montse Senar

star image star image star image star image star image       fa 10 mesos

Molt bona cuina, el Manel super agradable, molt proper i.molt professional

EUGENI GONZALEZ MARTIN

star image star image star image star image star image       fa 10 mesos

Un encant de restaurant , van menjar molt bé , més que bé diriam , cuina molt cuidada ,elaboració dels plats molt correcte , amb una bon material ,és nota que cuiden el producte i els detalls , van gaudir d'una cuina de qualitat , un lloc que tornarem segur, quan tornem a visitar Lleida , ens va encantar !!!

Adelina Mateu Cepa

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Petit restaurant a Lleida. Molt bon servei i molt bon menjar. Primer cop i amb ganes de repetir.