Guiacat
Trobador Rambla Catalunya
Rambla Catalunya, 2, 08007 Barcelona
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Laura Tramuns

star image       fa 2 anys

Molt bo i les cambreres molt agradables. Però quan les cambreres es van possar de baixa, el vaixell s'ha enfonsat, els cambrers no se si són més inútils que estúpids o més estùpids que inútils. Nosaltres érem clients habituals i vam passar a esporàdics i fins i tot hem hagut de marxar algun dia després de ser-hi 20 min perquè ni ens havíen vist encara, en fi, un desastre...doncs res, al final sembla que tanquen la paradeta i no m'estranya. Carinyetes, recupereu-vos bé les dues i trobeu una millor feina. Espero coincidir en algun lloc amb vosaltres.

Enriqueta Camardons

star image star image star image star image       fa 3 anys

El local es agradable i el personal molt atent. Hem anat un diumenge a dinar i no hi ha menu. El preu mitg a la carta dos plats postre, cervesa i cafe et surt per uns 38-42 euros per persona. La qualitat es bona i la quantitat esta bastant be. De totes maneres en general l'hem trovat car suposso que es degut a la situacio tan centrica del local.

Marc Comas

star image star image star image star image       fa 4 anys

Lloc centric de la ciutat per anar a fer un mos. Concorregut i animat gairebé a tota hora però suficientment gran per trobar lloc sempre. Això no impedeix que ofereixin un bon servei i la qualitat és bona.

Ferran Royes

star image star image star image star image       fa 4 anys

Un espai gastronòmic altament recomanable, amb un bon servei i un menjar de qualitat. Cuina a la vista amb un resultat de plats amb bona presentació i bon gust. Local ampli amb una decoració relaxant i una iluminacio baixa que dóna sensació d'intimitat.

Francisco De Asís Font Lasarte

star image star image star image star image star image       fa 5 anys

Hola segona vegada k i estic ,i si Avui aguesin tingut 1906 de Estrella Galicia ja ves sigut la hostia ,xk a mes anuncian cervezas da arreu del Mon,pro sols tenían selecta de San Mikel