Guiacat
Toke Restaurant
Calle Arag
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Raquel Salabert Jorba

star image star image star image star image star image       fa 5 mesos

Un local molt encantador. Personal molt atent, agradable...em tot moment ens van sentir molt còmodes. El menjar increïble!! 100℅ recomanable.

Joan Antoni Castillo Grimalt

star image star image star image star image star image       fa 6 mesos

Fantàstic! Val més una carta resumida i amb plats artesanals, que no una carta extensa i amb plats estàndard. Els entrants boníssims, i el guacamole dels nachos te'l fan davant teu, a la taula! També les torrades són una bona opció, ja que són marca de la casa. Recomano la de pollastre amb foie... tot un encert! Finalment els postres també són fets seus i dignes de menció. Segur que repetirem. Al final ens varen convidar a xarrups per acabar un sopar amb amics que va ser del tot repetidor!

Ferran Barbarà

star image star image star image star image       fa 8 mesos

Els vam anar a visitar atrets per la carta dissenyada pel xef Miquel Antoja i molt bé. Es nota que els plats estan treballats i que busquen un toc de qualitat. Local agradable i ben situat.

Carme Elias Perdigó

star image star image star image star image star image       fa 9 mesos

El menjar molt bo i ben presentat. Vam menjar unes torrades i la pizza de pernil, gorgonzola i pera, aquesta última era excel·lent! El pastís de formatge també recomanable. El personal del local ha estat molt atent i agradable durant tota l'estona. Hi tornarem segur!

Laia Solé Navarro

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Vaig recollir un menú que em va tocar a un sorteig i , quin descobriment! Em vaig enamorar del menjar (tant del salat com del dolç) i tenen un personal molt maco . Ja tinc ganes de que acabin d'arreglar el restaurant per anar-hi amb les amigues!