Restaurant Sauló: Aromes i gustos mediterranis per gaudir de l’autèntic sabor de la nostra terra.
La textura de les cepes i la olor de l’oliver tenen un paper protagonista al Restaurant Sauló, per això, tots els nostres plats, enquadrats dins del marc de la cuina tradicional catalana, estan impregnats dels millors vins i olis del país.
El nostre chef, Pep Casas, ha sabut plasmar a la perfecció la temàtica del restaurant als seus plats d’elaboració tradicional amb tocs d’autor. A la seva mestria s’afegeix el saber fer del nostre equip de cuina i de sala, expert en complaure els paladars més selectes...
El restaurant de l’Hotel Can Galvany te capacitat per acollir fins a 100 comensals i disposa d’una sala privada, la Sala Caminus, amb capacitat per a 20-30 persones i xemeneia, on es pot gaudir d’una bona cuina en un ambient íntim. A més a més, la cafeteria-lounge està presidida per un oliver mil·lenari, situat al jardí exterior amb terrassa.
Encara no hi ha cap opinió