Guiacat
Santa Caterina's Market
Av Francesc Camo, 16 Ciutat vella, Parc, 08003 Barcelona
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Esteve Paris Primo

star image star image star image star image star image       fa 2 setmanes

Un dels mercats emblemàtics de Barcelona. Bones i variades parades amb molt bona oferta de productes i amb amplis passadissos A destacar la seva teulada de ceràmica de colors

Marc Oliveras

star image star image star image star image       fa 3 mesos

Un mercat renovat amb molt bon producte fresc per triar entre les moltes parades a disposició del client: preus moderats i molt competitius, bon servei i atenció personalitzada, baixa presència de turistes de foto i poca compra que saturen altres mercats de la ciutat ... L'única cosa a criticar que no ajuda a l'hora de realitzar les compres és la dificultat d'accés al propi mercat, sobretot si vens d'altres barris de Barcelona, ja que tant si vens en moto com en cotxe és tota una gimcana arribar-hi sobretot ara que la Via Laietana està en obres, aparcar es pot tornar en un calvari.

Josep Bargallo

star image star image star image star image star image       fa 4 mesos

Es un mercat molt ampli de pasadissos nets i els paradistes molt agradables.

Jaume Arisa

star image star image star image star image star image       fa 8 mesos

Un bon mercat amb molts bons productes de qualitat i la major part del personal de les parades molt atents, i un bon lloc per anar a fer un esmorzar de forquilla o de entrepants.

Felip Sarroca i Gil

star image star image star image star image star image       fa 9 mesos

Es tracta d'un mercat que barreja l'acollida de turisme amb l'atenció als clients habituals. Els comerciants tracten molt amablement i els preus són bons. Com en altres mercats, hi ha molta varietat de productes. Paga la pena gaudir també de l'espectacular i inconfusible arquitectura de l'edifici. A l'interior del mercat s'hi troba el restaurant "Cuines", on s'hi elaboren àpats amb la matèria primera del mateix mercat.