Guiacat
Restaurant Riera29
08006 Riera de Sant Miquel, 29
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Al restaurant Riera29 preparem cada mes noves propostes gastronòmiques que enamoren els nostres clients amb sabors, colors, i textures sorprenents. La carta, variada i divertida, és perfecta tant per a qui vol compartir sabors i plats entre amics, com per a qui prefereix l'estil degustació, amb petits i intensos plats ideats p...

Al restaurant Riera29 preparem cada mes noves propostes gastronòmiques que enamoren els nostres clients amb sabors, colors, i textures sorprenents.

La carta, variada i divertida, és perfecta tant per a qui vol compartir sabors i plats entre amics, com per a qui prefereix l'estil degustació, amb petits i intensos plats ideats per gaudir d'un àpat intens i elegant.

Al Riera29 s'ofereixen també menús per a grups, a bon preu i gran qualitat, perquè sigui fàcil i divertit sopar amb els amics a la sala principal o, perquè no, a la sala íntima reservada per a grups.

Al migdia, al Riera29 trobareu un menú amb tres entrants que servim en un únic servei per tal que després pugueu escollir entre tres plats principals. És una proposta del xef a preu de menú que cal provar.

Llegir més
Cuines
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers