Guiacat
Restaurant l'Original experiènces gastronòmiques
43850 Plaça Mossèn Joan Batalla, 5
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El Restaurant “L’Original experiències gastronòmiques” és un local modern ubicat a la vora de la costa del municipi de Cambrils. S’hi serveix cuina de mercat que barreja els productes de la terra i de proximitat amb tocs innovadors. A més, compten amb una cuina de fusió de tradició ...

El Restaurant “L’Original experiències gastronòmiques” és un local modern ubicat a la vora de la costa del municipi de Cambrils. S’hi serveix cuina de mercat que barreja els productes de la terra i de proximitat amb tocs innovadors.

A més, compten amb una cuina de fusió de tradició marinera amb respecte pel producte, de màxima qualitat i manipulat amb una tècnica elaborada. L’estètica dels plats també és una característica de L’Original, que serveix els seus plats tenint molt en compte la presentació.

El restaurant ofereix aliments frescos de la Costa Daurada en plats com la paella o altres plats de cuina d’autor. Encara que també tenen menús de temporada, menú per a nens, menú per a grups i aliments per a celíacs. Té servei de menjar per emportar i servei de càtering.

El establiment compta amb una terrassa, salons privats per a la celebració d’esdeveniments i reunions i una zona de bar on serveixen copes i còctels. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

Obre tots els dies, excepte el dimarts que està tancat, en horari de dinar de 13:00 h a 15:30 h i en horari de sopar de 20:00 h a 23:15 h. Obert a l’agost i al Nadal.

Llegir més
Serveis

 

  • Sopar a mitjanit
  • Guarda-roba
  • Fil musical
  • Targeta de crèdit
  • Terrassa o jardí
  • Wifi
  • Obert el nadal
  • Menú per a grups
  • Calefacció
  • Accepta reserves
  • Aire condicionat
  • Salons privats
  • Reserves per email
  • Copes / còctels
  • Accepta animals
  • Bar
  • Sommelier
  • Carta en anglès
  • Menjar per a celíacs
  • Menú per a nens
  • Càtering
  • Obert diumenge
  • Obert a l'agost
  • Fàcil Aparcament
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Dinar: 13:00 - 15:30.

Sopar: 20:00 - 23:15.

OPINIONS

 

Rayer

star image       fa 3 mesos

Ens hem demanat dues paelles diferents i un magret d'ànec al punt. El magret estaba extremament cru. Hem demanat que el passessin més i tot i així era tant cru que se'ns ha tret la gana. Pel que fa a les paelles la de gamba estaba bastant salat tot i així el meu fill se l'ha menjat. Però la paella del senyorito estava inmenjable, saladíssima. Ho hem dit però ens han venut la moto que era així. Total que l'he deixat sencera. 71 euros per dinar malament. No el recomano gens.

Jordi Carulla i Bellvehi (jordi_cb)

star image star image star image star image star image       fa 5 mesos

Sorpresa molt grata! Hem fet menú degustació de ENCARXOFA'T. Presentació excel·lent, tracte com m'agrada -servicial sense ser carregós- i menjar molt bé i molt bo. Crec q he menjat més carxofes en aquest dinar q en tota la meva vida! He he! Per repetir, ... O passar a menjar alguna tapa -com les croquetes de cecina i formatge- ... Tot molt bé!

Albert Solsona

star image star image star image star image star image       fa 11 mesos

Hem vingut un diumenge en ple mes d’Octubre, i hi havia pocsa gent. Ens han atès molt bé. Per menjar hem fet el menú de degustació. Pel vi ens han orientat. Tot molt bò, cuina elaborada. Ens ha sorprès poca gent amb lo bé que s’hi menja.

Remei Fr

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Hem fet el menú degustació, boníssim i a molt bon preu. El servei excel·lent, molt atent i amable. Un gran descobriment. Hi tornarem segur!

Felix Llovell

star image star image star image star image star image       fa 2 anys

Cuina de contrastos, fusió i proximitat a Cambrils, fruit del jove xef, Juan Llaberia, que després dels seus estudis a l'Escola d'Hostaleria de Cambrils i fer el post grau de direcció de cuina, a l'Escola d'hostaleria de Sant Pol de Mar, va iniciar la seva experiència professional en prestigiosos restaurants com el Miramar i Can Bosch, de Cambrils i Sant Pau Carme Ruscalleda, de Sant Pol de Mar. Al desembre de l'any 2013 decideix començar en el seu propi restaurant i inaugura en una cèntrica plaça del Port de Cambrils, L'Original, per oferir la seva concepció de cuina que uneix cultures i sabors, partint de productes molt propers de l'entorn, als quals sap projectar noves dimensions, en textures, sabors i presentacions. Certament Joan és un gran apassionat de la cuina moderna creativa d'autor, que desenvolupa amb notable encert perquè el comensal visqui singulars experiències gastronòmiques. El restaurant disposa d'un petit menjador elegant i acollidor, sota la direcció de Juan Antonio Vila, que també exerceix de sommelier. Al fons del local, després de la barra de bar, es troba un Gastrobar amb decoració informal i selectes tapes, en l'elaboració de les quals col·labora el xef Lovely Sangha. La cuina queda a la vista. La capacitat total és per a 85 comensals. El celler alberga unes 120 referències. Participa en les seves jornades gastronòmiques del municipi. Ha estat guanyador i finalista en totes les Rutes de Tapes de Cambrils i finalista en la "Tapa de l'any Barcelona". “Restaurant Revelació” a la Guia Gourmand 2020. En la nostra darrere visitia amb gaudit del musclo Espinader amb escabetx, espirulina, codium, mojo vermell i cogombret; bombó de foie, oli de tòfona, xocolata blanca i melmelada de figues. Gaspatxo de síndria, formatge blau Stilton, sardina fumada i crostons de pa de vidra; wan ton cruixent, papada Joselito, ous de tobiko, edamame, tonyina Balfegó i salsa brava; ceviche de peix mantega, adobat de raba, ceba, mango i alvocat; gamba vermella de Tarragona a la planxa; escopinyes del delta al vapor, amb un toc de llimona; mini entrepà de pa de brioix, llonganissa artesana d’elaboració pròpia, carxofa i escalivada, romesco, cacauet i allioli escalivat, calamar farcit de la terra amb trinxat de la Cerdanya i maionesa verda i cruixent de calamar; fideus rossos amb cloïsses i musclos sense feina i allioli de kimchy. I de postres, el clàssic de la casa, esfera de xocolata.