Guiacat
Restaurant L'Estel
43201 Carrer del Vent, 11
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant l'Estel es troba al centre de la ciutat de Reus. Aquest restaurant, que posseeix una decoració molt cuidada, proporciona un ambient càlid i acollidor i ofereix una gran varietat de plats de la cuina mediterrània elaborats de manera casolana i tradicional amb productes de proximitat.  Entre els seus plats des...

El restaurant l'Estel es troba al centre de la ciutat de Reus. Aquest restaurant, que posseeix una decoració molt cuidada, proporciona un ambient càlid i acollidor i ofereix una gran varietat de plats de la cuina mediterrània elaborats de manera casolana i tradicional amb productes de proximitat. 

Entre els seus plats destacats es troben l’amanida de fumats, els peus de porc confitats, el bacallà gratinat o la paella de peix. A més, disposen de menú diari a un bon preu, menjar per a celíacs, menú per a grups i menú per a nens.

És el lloc ideal per a dinar amb grups d’amics, amb la família o, fins i tot per organitzar dinars de negocis. També tenen servei de càtering, servei d’entrega a domicili i servei de menjar per emportar.

Obre tots els dies, excepte el dilluns que està tancat, de 08:00 h a 11:00 h per a l’esmorzar i de 13:00 h a 16:00 h per al dinar. Només obre en horari de sopar sota reserva prèvia, per correu electrònic o per telèfon, per a grups superiors a 15 persones. També obre a l’agost.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió