Guiacat
Restaurant Ermita Paret Delgada
43470 Ctra. de la Selva a Vilellonja, km 2
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Ermita Paret Delgada es troba a La Selva del Camp, a la província de Tarragona i es caracteritza per la filosofia del "slow food", per poder gaudir d’un àpat relaxat, de qualitat, en un entorn que convida a treure el màxim profit de la natura i dels productes de qualitat de la seva terra. En aquest restaura...

El restaurant Ermita Paret Delgada es troba a La Selva del Camp, a la província de Tarragona i es caracteritza per la filosofia del "slow food", per poder gaudir d’un àpat relaxat, de qualitat, en un entorn que convida a treure el màxim profit de la natura i dels productes de qualitat de la seva terra.

En aquest restaurant es pot gaudir d’un ambient tradicional i una decoració típica de les masies catalanes. L'Ermita Paret Delgada és el lloc idoni per realitzar tot tipus d’àpats familiars, reunions d'amics i celebracions com ara casaments, comunions o batejos gràcies a que compten amb salons privats que s’adapten a les necessitats dels clients.

L’establiment té una cuina de casa amb els millors productes de proximitat. Entre els plats més destacats hi trobareu el carpaccio de llagostins, els cargols a la llauna, la carn de caça i el bacallà amb romesco. A més, compta amb un menú diari, un menú per a grups, un menú per a nens i menjar per a celíacs. Durant la temporada, també es pot gaudir de les calçotades catalanes tradicionals.

El restaurant disposa també d’una ermita del segle XII, decorada amb pintures de l’artista català Grau-Garriga i amb una capacitat per unes 150-200 persones.

Posseeix un pàrquing privat i un parc infantil on la canalla hi pot jugar sense perill i, en ocasions, compta amb espectacles en directe. Es poden realitzar reserves prèvies per correu electrònic.

Obre de dimarts a diumenge, encara que en horari de sopar només obre els divendres i dissabtes. Obre al Nadal i a l’agost.

Llegir més